onsdag 27 maj 2009

Spontana tanker & Reaktioner...

Upptaktsmöte i måndags med en hel del intressanta vibbar, Åsander och Robban från AIK kommer med största sannolikhet ta plats på tre femmor denna säsong.

En utrensning av truppen har skett vilket behövdes, nu står man med en stark trupp på pappret likt förra året dock med ett antal spelare färre vilket jag tror är bra med tanke på att juniorerna står på tillväxt.

Tom,Kari och Nicke vid rodret nästa säsong... Tror Tom kommer sköta träningsbiten och även backsidan, Kari kommer sköta boxplay,powerplay och till viss del spelet överlag, Nicke kommer nog ha ett finger med i spelet i det mesta..

Anders Nygren och Håkan Dyrhage blir två nya välkända profiler som går in i staben materialare respektive sportchef. Mycket viktigt med två herrar som sprudlar av Belesympatier.

Kommer Hässelby hålla sig kvar med nya tränaren Andreas Nord som tränade damlaget förra säsongen här i Bele?! Ja, det kommer man. Dock ser materialet tunnt ut då flertalet spelare ryktas vara på väg bort och Niclas Eriksson redan har lämnat för spel i Täby..

/ Avve

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...