lördag 13 juni 2009

Broiken surar

Broiken största nyhet denna vecka var att Magneten läckt info till Bele. Mindervärdeskomplexet når nya nivåer när man lägger hela första stycket i nyheten om sina nyförvärv på att referera till Forza Bele!, istället för att presentera nämnda nyförvärv... Dessutom har man fått allt om bakfoten förstås. Vi skrev bara om vad vi snappat upp i Manges blogg... Bele hade ingen som helst förstahandsinfo från Mange. (Sorry Mange, skulle ha referat tydligare till ditt blogginlägg.) En annan nyhet från Broiken är att man diskuterar samarbete med Kungsängen (sammanslagning?) men det blir i varje fall inte detta år.

3 kommentarer:

  1. Hoppsan nu blev ni oroliga....Känns som Bele blir kvar i trean en sesse tilll...Eller har ni nått stort på gång?

    SvaraRadera
  2. Oroliga?? För Broikens fantastiska nyförvärv, som vi lätt brukar neutralisera? Trots dessa giganter lyckades Jakan producera hela 7 mål mot Bele på två matcher gångna säsongen. Om jag inte minns fel gjorde vi 9 mål på en period mot Bro, så det kanske är försvaret ni ska förstärka?

    SvaraRadera
  3. Där fick du svar på tal Henke. Njut.Skönt att få tyst på tjockisen för en gångs skull.

    Vi stärker gärna upp på försvarssidan. Hjärre är välkommen hem när han vill :-)
    Henke: Behöver du ens fråga om Bele har ngt stort på gång? Står ju redan klart att dom har bredaste ledarstaben i innebandysverige. Återstår att se om det hjälper i Beles årliga div2 satsning...
    Hur underbart är det inte att surret är igång redan i juni månad. Längtar nästan redan nu till att få hålla i den där förbannade plaststickan.
    Lycka till i år...Kan behövas:-)

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...