torsdag 3 juni 2010

Vindarna vänder

Det finns visst de som efterlyser lite aktivitet här, så why not? Har tagit ett välbehövligt brejk från innebandyn efter P97:ornas härliga Guld. När det gäller herrlaget vet jag att Sportchefen har full koll och att vi kan se framemot en riktigt intressant säsong i "nya" Stockholmstvåan står redan klart. Björne & Tårtan bakom rodret blir ruskigt intressant, det är ju två herrar som sedan årtionden äter, sover och andas innebandy. Med nyförvärvet Malmqvist får vi också ytterligare en briljant bollbegåvning på plan, som jag tror kommer att passa utmärkt i sin nya omgivning.

Aktiviteten i Upplands-Bro har efter serieslutet som väntat varit hög. Först syddes "samarbetet" KIF-Bro ihop, sedan fick man in profilen Mörk som tränare, och så har det givetvis jagats spelare i både gästböcker och bloggar. Intressant dock att se KIF-ordförandens stora intresse för spelare som han under den gångna säsongen dömde ut som "stjärnor med erfarenhet från högre serier men med en tveksam ambitionsnivå och inställning". Tänk så vindarna kan vända!

Oavsett var enskilda spelare till slut hamnar, så lär vi ha många spännande matcher (både verbala och på planen) att se framemot i höst!

5 kommentarer:

  1. Skönt att du e tillbaka Jocke!!

    SvaraRadera
  2. Tack, Mange! Hoppas du inte faller för locktonerna från kappvändaren... ;) (fast det var ju rätt genialt att ta in Mörken för att samla ihop ett X-Hawks. Blir kanske fler gamla hökar än Brospelare i den truppen kan jag tänka...)

    SvaraRadera
  3. "Kappvändaren"4 juni 2010 kl. 10:40

    Jag kan inte annat än hålla med Mange och många andra - skönt att du är tillbaka Jocke!
    Nu ska vi bara städa undan en regning sommar så är vi snart framme vid "första nedsläpp".

    SvaraRadera
  4. Killen med koll!14 juni 2010 kl. 07:56

    Malmqvist ska du inte helt säkert räkna in ännu, han har en klausul att han får lämna om vissa saker inträffar och som det ser ut nu, kan det mycket väl bli så...

    SvaraRadera
  5. Man kan aldrig ta någonting för givet, men vad jag senast idag hörde är Malmis grymt sugen på att spöa skiten ur Hässelby (förlåt, KIF heter de ju) med Bele.

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...