lördag 19 mars 2011

Grand Finale!

Söndag 15.00 avgörs de sista lösa trådarna. Det mest dramatiska lär utspela sig i Ekhammarshallen där Vackers ska försöka rädda sig till kvalplats genom att sno poäng av KIFen.

Jakan-Salem
TFC-Bele
KIF-Vaxholm
Nynäs-Höjden
Tuna-Högalid
BSK-Vendelsö
Published with Blogger-droid v1.6.7

9 kommentarer:

  1. Jakan-Salem 6 - 4
    Hoppas och tror att Jakan grejar en snygg avslutning mot ett Salem som verkar befinna sig i någon form av föreningsförvirring.

    TFC-Bele 7 - 8
    Håller inte med Jocke om att Vaxholm spelar den mest betydelsefulla matchen i helgen. Om jag har förstått saken rätt så kan det eventuellt finnas en poäng i att komma trea i år. Bele är mest motiverade!

    KIF-Vaxholm 0 - 1
    En enda spelare kommer att avgöra denna match, två keeprar som storspelar och ett avgörande i slutminuten med utplockad målis. Det var dramatiskt förra året, det blir bara en viskning mot i år. Det finns fortfarande plats för hjältar i mitt hjärta(!) vem skall fylla den platsen? Forza Vaxholm! Hela vägen in i kalket!

    Nynäs-Höjden 5 - 6
    Nynäs har, vad det verkar, inventerat kommunens hela förråd av spelare under säsongen och verkar till sist ha fått ihop ett lag som till förvånansvärt stora delar känns slagkraftiga. Första segern i sikte!?

    Tuna-Högalid 3 - 3
    Tråkig match mellan två tråkiga lag som Vaxholm tråkigt nog endast har fått en av tolv poäng mot. Grått och trist på många sätt!

    BSK-Vendelsö 8 - 2
    Omgångens klaraste etta på kupongen. Noterade att BSK hade en 14-årig keeper med på bänken mot oss senast, säkerheten först någon?

    Tack för i år och jag hoppas verkligen att vi får ses nästa år på denna nivån.
    Grattis till KIF och BSK och eventuellt oxå till BBIFIBF!

    A whole lotta luuv till er alla!

    SvaraRadera
  2. Jakan-Salem 6-3

    TFC-Bele 7-2
    KIF-Vaxholm 8-4
    Nynäs-Höjden 5-4
    Tuna-Högalid 7-6
    BSK-Vendelsö 9-5

    Ja detta var då det sista tipset för säsongen, jag hoppas att det återkommer nästa säsongen. Tack för en trevlig tips säsong alla inblandade.

    SvaraRadera
  3. Jan Lundgren, Vallentuna19 mars 2011 kl. 19:27

    Tråkigt inlägg Ekman. Jag hoppas att du nästa säsong håller till på en nivå som är bättre anpassad till dina enögda inlägg!

    SvaraRadera
  4. Herr coach Lundgren tar illa vid sig av att en Vaxholmssupporter utrycker lite indignerade känslor efter att ha förlorat 11 poäng mot två lag som inte har imponerat vare sig på planen eller vid sidan av. Fel fokus från din sida! Jag tippar och har personliga åsikter om alla lag i denna serie som i år har tagit sig till kalkonnivå på många sätt och ändå, jag hoppas vid Gud att laget i mitt hjärta håller sig kvar för att täppa till truten på många av motståndarna nästa år.
    Jag kan tycka att det är ganska roligt att man ändå tydlgen påverkar så pass så att coacher bemödar sig att bemöta en supporter och gå i polemik, men som tröst skall du veta att du är inte den enda som har lyckats bli uppretad genom åren :-)
    Framåt Vackers!!

    SvaraRadera
  5. Jakan-Salem 5-8
    TFC-Bele 8-6
    KIF-Vaxholm 7-4
    Nynäs-Höjden 4-6
    Tuna-Högalid 6-6
    BSK-Vendelsö 10-3

    SvaraRadera
  6. Jakan-Salem 4-6
    TFC-Bele 6-7
    KIF-Vaxholm 9-5
    Nynäs-Höjden 2-15
    Tuna-Högalid 5-8
    BSK-Vendelsö 9-4

    SvaraRadera
  7. Jakan-Salem 4-5
    TFC-Bele 4-6
    KIF-Vaxholm 6-4
    Nynäs-Höjden 5-6
    Tuna-Högalid 6-5
    BSK-Vendelsö 7-4

    SvaraRadera
  8. MÅSTE lägga in en brasklapp som säkert kommer att omkullkasta alla era tips ....

    Foppa har nämligen lovat att jag (dvs Coach Johan) skall få kampera ihop med Conny Svensson på backplatsen OM vi leder STORT i den här matchen ;0)

    Vi tidiga 70-talister som båda spelade i högsta serien på slutet av det glada 80-talet (i konkurerrande klubbar visserligen & en reflektion slutet på 80 talet är verkligen LÄNGE sedan) Det kan bli en syn för innebandyälskare eller inte ;0)

    Jakan-Salem 5 - 2

    Jakan vinner ! Sen om min gamle trätobroder MN ;0) är med i båset eller ej för Salem spelar mindre roll.

    TFC-Bele 6 - 6

    Ojdå kan det vara så att alla "planerade" ihopslagningar i de övre serierna gör att denna match plötsligt betyder något ... Tror att Täby drar nytta av hemmaplansfördel och att de kniper 3:e platsen i en fight som blir rafflande ända in mot målsnöret !

    KIF-Vaxholm 6-3

    Jag tror och hoppas på att KIF:en vill avsluta snyggt på hemmaplan och de kan ju till skillnad från motståndarna spela avslappnat. Jag tror de visar med en bra & stabil insats att de är mogna för större uppgifter än Zuper2:an nästa säsong!

    Nynäs-Höjden 2 - 11

    Jag måste tippa med hjärtat i den här matchen ;0)

    Tuna-Högalid 6 - 4

    Hemmaplan avgör i en match som inte komer att göra några större avtryck i historieböckerna !

    BSK-Vendelsö 8 - 2

    Bara BSK klarar av att besätta målvaktsposten med någon kille som har med sig en mask ;0) så ser jag det här som en given 1:a

    Jag lånar Ekman sr's citat på slutet

    Tack för i år och jag hoppas verkligen att vi får ses nästa år på denna nivån.

    Grattis till KIF och BSK som VÄLFÖRTJÄNT tar klivet upp "i sociteten" och eventuellt oxå till de som står som segrare i bataljen i Täby i em!

    Många varma innebandyhälsningar Johan

    SvaraRadera
  9. Mindre än en timme kvar, nerverna utan på tröjorna i vissa lag?
    Jakan-Salem 8-4
    TFC-Bele 7-10
    KIF-Vaxholm 6-6
    Nynäs-Höjden 3-10
    Tuna-Högalid 4-6
    BSK-Vendelsö 9-5

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...