söndag 4 mars 2012

I slutstriden trots allt!

Vallentuna kunde i princip ha säkrat uppflyttningen idag, men som det rätt mediokra lag man är var man som väntat chanslösa mot Bele. Nu står slutstriden mellan Bele, Rosers och nämnda V-tuna. Trots tre pinnars försprång tror jag inte V klarar det utan det blir Bele eller Rosers som tar klivit upp. Men det är ändå ett underbetyg till serien att vi är med i striden fortfarande. Eftersom vi tappat ett närmast oändligt många poäng på väldigt onödiga sätt. Nä, nu när vi blivit inbjudna igen så tar vi chansen! Forza Bele!

2 kommentarer:

  1. Tänkte börja med att detta mediokra lag lyckades faktiskt komma före er, vet inte vad ni blir då? Kul att ni spelar som sämst när det gäller. Vi kanske kan köra nån tränings match eller nåt? Vi behöver få upp självförtroendet inför div 1. Tack och bock Vallentuna A-lags nummer #2

    SvaraRadera
  2. #2, du har helt rätt. Det är bara att bocka och gratulera till att ni när det verkligen gällde gick in och körde över Högan. Såg er match och det enda negativa var väl dina egna onödiga utvisningar. Men de redde ni ju också ut :) Att Bele aldrig tydligen aldrig kan knyta ihop säcken är bedrövligt, och då har man inte i en högre serie att göra.

    Däremot står jag för att ni för närvarande är några klasser sämre än de andra lag som gått upp de senaste åren. Vi var dock ännu sämre.Men som sagt det är bara att gratulera och jag önskar lycka till med lagbygget till ettan.

    Tack och hej, nu går Bele-Jocke i pension. Kanske återuppstår i bloggvärlden som Domar-Jocke eller nåt, men just nu är det i alla fall väldigt skönt att säsongen är slut.

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...