söndag 24 oktober 2010

Vad f-n ska man skriva?

Man blir ju helt mållös (sic!) efter att ha bevittnat Beles två sista perioder mot Salem. Så jag låter tamejfan bli att skriva något om matchen. Det är efter sådana här debacle det krävs ledarskap för att få alla att dra mot samma håll igen, och jag håller tummarna för att Tårtan & Björne lyckas.

Bele P97 gjorde däremot en ny lysande helg och 28-6 på sina tre matcher. Bl.a 11-1 i reprisen på slustpelsfinalen i våras mot Täby FC. Tack killar!

3 kommentarer:

  1. Kanske skriva lite om att Salem var betydligt bättre än Bele och ÄR bättre än Bele, samt att så här dåliga som Bele var så dåliga får man inte vara på den här nivån...Det Bele visade upp är något av det sämsta jag sett! Men sedan bör man också hylla Salems IF som var fantastiska och som gör Bele dåliga!

    PINSAMT!!!!!

    SvaraRadera
  2. Håller med om att så här dåliga får man inte vara på den här nivån.

    Däremot är det farligt för Salem att överskatta sig själva på den här insatsen. Visst är exempelvis Lindström en otrolig talang (f. -94), men i ärlighetens namn så var det nog mer Beles bjudningar som gjorde Salem bra, än tvärtom.

    SvaraRadera
  3. Denna match visar helt klart att Bele är sämst i serien och att Salem är seriens överlägset bästa lag. Alla andra matcher och nuvarande tabellpositioner saknar helt betydelse i detta sammanhang.

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...