torsdag 20 augusti 2009

Ditt och datt

Först en stor eloge till Magneten som lyckas skriva minst ett inlägg om dan i sin blogg. Imponerande!

Var inne på IFK Sollentunas usla hemsida idag och lyckades hitta lite livstecken i gästboken. Någon garvade friskt åt att jag skrivit att de är en given nedflyttningskandidat. Tydligen har man nu dragit till Varberg på träningsläger så det verkar vara gott gry i gubbarna. (Det är f ö inget fel på gubbgäng, alltid trevligt med legender som håller ångan uppe. Vi har ju några i alla fall, och Rickardson är väl åtminstone en Div 3-legend vid det här laget...)

Sen måste man ju bara nämna Hammarbyhöjdens imponerande 7-3 seger mot Nynäs. Börjar alltmer se ut som seriefavoriter.

Jakan har på nyförvärvsfronten presenterat två backar. Den ena är Palmis, en helyllekille som lirat med Bele de senaste säsongerna men inte fått så mycket speltid. Tror han kan blomma ut när han får spela kontinuerligt. Men vem ska göra målen i Jakan? Vi kanske får se det på söndag i DM... Jakan är ju också nybliven samarbetsklubb till Spiders. Tror inte det betyder så mycket på kort sikt, Spiders har ju inget direkt överflöd av spelare att låna ut. På längre sikt får vi se vad som händer, ofta får inte småklubbarna ut så mycket av samarbeten mer än att storklubben plockar eventuella godbitar. Västerhaninges samarbete med Handen blev ju en flopp och nu harvar man i fyran.

Så var det alltså dags för DM, dags att tagga till på allvar nu och framförallt hitta målet. Förutom Jakan möter vi två Div 5-lag som jag inte vet någonting om, Örby och Ingarö. Men det viktiga mot sånt motstånd är att hålla upp tempot och inte tro det löser sig ändå. Kör hårt!

Forza Bele!

1 kommentar:

  1. Här kommer ett resultat från DM Herrar grupp 3:
    Hammarbyhöjden - Nynäshamn 2-1

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...