tisdag 4 augusti 2009

Full fart

Igår drog träningen igång igen efter semestern och det blir ju onekligen en rätt intensiv månad som kommer med träningsmatcher, DM och läger. Så det kanske är på tiden att webben vaknar ur sin semesterdvala...

Redan nästa onsdag står Spiders på programmet. Fjolårets match var ju kanon, seger 4-3. Läcker coachning på slutet när Avellan fick order att pressa Spiders kalkonvärvning lill-Hagert. Det gjorde han ju med bravur och kunde sen lägga in en passning till en helt ren Walle som satte segermålet. Det blir en jäkligt intressant match, Bele brukar ju spela som bäst mot bra motstånd, samtidigt som Spiders brukar ha väldigt svårt att föra matcherna.

I Supertrean är det en del surr om nykomlingen Hammarbyhöjden som har siktet högt ställt, och inleder sessen med att dra till Tjeckien för att spela Czech Open. Har nu även fått tillbaka Philip Gander senast i Sundbyberg.

Annars verkar Kungsängen ha den mest aktiva gästboken, Salem listar många potentiella nyförvärv, och t.o.m. Rya i Jakan viskar att man har nyförvärv på ingång. Bro har gjort en lysande säsongsplanering och dragit igång träningen mitt i semestern med en närvaro på sådär 4 personer. Som vanligt mest bakteriefyllt kebabsnack från bonnlandet i deras gb. SpyBar har tappat sin yngste spelare, Patrik Nilsson, till Södertälje IBS och känns inte så heta. Orminge plockar hem talangen (?) Andreas Holmér från lokalkonkurrenten Värmdö.

Fan, vad skönt att seriestarten bara är en dryg månad bort nu!

/B-Jocke

5 kommentarer:

  1. "Real Bro" är ju numera storfavoriter till seriesegern, grymt lag de köpt ihop!

    SvaraRadera
  2. Js, i slls fall enligt alla bönder. ;-)

    Det blir iaf en j-ligt intressant serie i år. Men utan defensiva förstärkningar tror jag inte Bro räcker hela vägen (jag räknar inte Hjärre som defensiv, men seriens grymmaste skott har han ju). Men man kanske har mer på g, kassakistan verkar ju sakna botten.

    /B-Jocke

    SvaraRadera
  3. kommer inom kort presentera ytterligare värvningar i Broiken, sen behöver d inte köpas ihop ett lag när spelare bara vill lira plast o ha kul ihop, funkar d inte så i bele eller? ;-)

    SvaraRadera
  4. Jo, absolut, i Bele vill så många va med att vi måste ta betalt.

    SvaraRadera
  5. Hammarbyhöjden kommer inom kort tid presentera 5st(!) nyförvärv av kvalité...

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...