lördag 29 augusti 2009

En innebandysaga

DM gick plättlätt förra helgen, de som visade framfötterna mest tycker jag var Nettan, Jocke Liikamaa, Åsander och Max. I söndagsmatchen gjorde både Avellan och Jonevret årsdebut och de hittar säkert storformen med lite mer plastspel. Vaxholm och Hammarbyhöjden gick också obesegrade från sina DM-grupper. Jakan såg väldigt tunna ut, Rejsby kan inte göra ett helt lag. Får de inte in ett flertal tyngre nyförvärv eller Spiders-lån får de svårt att undvika jumboplatsen. Bro var ännu sämre i sin DM-grupp vilket förstås kan förklaras till viss del av att "stjärnförvärven" inte var med. Men jag tror inte komplementspelarna räcker till, och det kommer säkert bli väldigt ojämna prestationer under säsongen, och utan kontinuitet lär det bli svårt att hänga med i toppen.

Måste säga att Bele-truppen ser riktigt välbalanserad ut. Seriepremiär om ganska precis 2 veckor och då är det upp till bevis. Nu är grabbarna med stor uppslutning i Sandviken för 2 dygns teambuilding och jag är säker på att Bele kommer att vara redo!

Vår nye Robocop är lite av en kändis bland riktiga innebandynördar och ingick när det begav sig i X3M TEAM - fem legender med sponsring från X3M. Så här kunde innebandymarknadsföring se ut när seklet var ungt - Sagan om X3M:
I gläntans mörker stod Magnus Augustsson, Niklas Jihde, Adam Grane, Robert Linder och Marck Lundberg. Tillsammans svor de en ed. De lovade varandra att på varsitt håll och med sina respektive hjältekrafter alltid försvara klubbans magiska krafter och behålla den i brödraskapets ägo. De svor att göra det oväntade, att utveckla innebandyn och rädda sporten från mörkrets krafter. [...]

X3M Power - Robert Linder
Robert "Robocop" Linder använder sin styrka och spelförståelse för att, gång på gång, stoppa den destruktiva innebandyn.

Robert Linder är en av Sveriges, och världens, absolut bästa backar. En extremt skicklig defensiv spelare med bra spelsinne och trygghet i sitt spel.

Länk till hela sagan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...