söndag 28 februari 2010

Glöööd!!

Trots tre återbud och spel på 11 man ute, så kändes det tryggt att titta på Bele idag. Det fanns glöd i blickarna och fart i benen och båda linorna producerade gott om chanser. Idag var det Isen/Jocke-Mange-Boris som var effektivast. Stort beröm! Även andralinan (Osse-Max-Walle) slet hårt och leverade en hel del snygga kombinationer men hade inte riktigt flyt med avsluten denna dag.

Backspelet kändes riktigt fokuserat igen. Tror det gör riktigt ont att möta Robocop, och han är ju även en offensiv tillgång... Fille är fantastisk med sin rörlighet och spelförståelse. Pelle har alltid fullt engagemang, ger duracell-kaninen ett ansikte. ;) Och det är härligt att ha en sån allround kille som Robban B, som kan gå in på vilken position som helst, och lösa sin uppgift utomordentligt. Erik ger trygghet i målet, både med sitt eget spel och sina högljudda "instruktioner" till spelarna. Kort sagt får varenda kille beröm av mig idag!

Det enda negativa som även påpekats på andra håll i bloggvärlden är att sista 10 tydligen aldrig är roliga. Spelet blir plötsligt lite ängsligt, men denna gång höll det hela vägen, trots Vaxholm rullade boll riktigt bra i 6-mot-5. Så sköönt! Forza!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...