söndag 14 mars 2010

Bele-Jakan

Liverapportering:

http://www.everysport.com/sport/innebandy/division-3-herr/stockholm/event/2010-03-14/bele-barkarby-if-jakobsbergs-ibf/10754111

7 kommentarer:

  1. Även Orminge - Vendelsö

    http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=436986&epslanguage=SV

    SvaraRadera
  2. Jag vill gärna vara den första att beklaga utgången för Beles del. Tycker faktiskt att det känns konstigt att Vendelsö får segla iväg till 1-7!! Det är ett mkt märkligt resultat, så nedtränade kan omöjligt OW vara... Riktigt surt och en tråkig avslutning på säsongen.
    Passar dock på att gratulera Vaxholm till säkrat kontrakt! Vi ses på läktaren nästa år.

    SvaraRadera
  3. Orminge vinner tydligen skotten med 35-14... Fint målvaktsspel, räddningsprocent 40%... Nytt bottenrekord i den här serien?

    SvaraRadera
  4. 2 av 3 går in i andra, 4 av 4 i tredje!
    Keepern måste vara född i Vendelsö, eller ha släkt där...pinsamt!

    SvaraRadera
  5. Eller så var Vendelsö effektiva

    SvaraRadera
  6. Att Orminge skjuter mest i serien kan alla hålla med om, sen att dem skjuter massor utanför är väl en anledning..? Ekman, varför är det så konstigt med 7-1? Vi vann även hemma med 7-3 och hade en komfortabel ledning i slutet vill jag minnas...Att vi är så effektiva är ju bara grymt! Kan ju även tillägga att Orminge inte spelade med något b-lag eller inte kämpade. Dem gav allt för att gå in i kvalet med vinst i ryggen. På samma sätt som vi gjorde, fast vi kämpade för att ta oss till kvalet.

    SvaraRadera
  7. Om 5 av lagets 9 bästa poängplockare inte spelar så känns det lite som ett B-lag. Orminge kunde stått upp bättre och avslutat på ett snygg sett! Nu vek man ner sig totalt...pinsamt!

    Går ett rykte om att Vendelsö spelat med ej spelklar spelare!? Protest inlämnad! Poängavdrag på gång!?

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...