tisdag 12 januari 2010

Upp på kvalplats!

Ja, redan på söndag kan Bele ta sig upp på kvalplats igen. Allt i egna händer eftersom Orminge möter Bro. SB gästar i Viksjöhallen. Bara seger räknas. Bortamatchen mot SB blev som bekant en riktig flopp. Inget bolltempo, inget spring i benen och fyra insläppta på frislag... Nej, så jävla dåligt kan det inte bli mot samma lag två gånger. Forza!!

You know the drill, här är veckans godbitar:

Lördag 16 januari
12:30 IFK Sollentuna - Jakobsberg
13:30 Vaxholm - Vendelsö
17:00 Orminge - Bro
Söndag 17 januari
17:15 Hammarbyhöjden - Värmdö
17:45 Kungsängen - Salem
18:00 Bele Barkarby - SB Innebandy

Supertrean - nu på Facebook

19 kommentarer:

  1. Ny vecka och nya matcher att tycka till om och fundera runt.
    Supertrean bjuder som vanligt på full omgång och jag bjuder på ett extratips utöver det, förra veckans framgång i tipsligan tillskriver jag helt det faktum att jag “lämnade in” kupongen först av alla dessutom redan på måndagen. Dessutom är man ju en grym analytiker och tippare annars också….

    2010-01-16
    Sollentuna - Jakobsberg (12:30) 5 - 7
    Det är dags för “Fraggels Boys” att ta sig i kragen och börja vinna matcher, tycker att laget har kapacitet att slå vilket motstånd som helst i serien.
    Megavarning för Sollentuna dock som är kraftigt på gång efter sin milt uttryckt mediokra inledning av säsongen. Kanske den mest svårtippade matchen på denna tipskupong. Plockar in en tvåa dock!

    Vaxholm - Vendelsö (13:30) 8 - 4
    Jag tror på en islossning, detta trots att vi endast mäktade med 5 mål mot Vendelsö senast och att det är ett riktigt bra lag, det märktes senast med två mål i slutet när de plockade ut keepern och lyckades kvittera. Den framgången mot just Vaxholm var startskottet på Vendelsös fabulösa upphämtning i tabellen.
    Jag hoppas dock att det kommer en stor och förhoppningsvis ljudlig publik (matcherna borde gå betydligt senare på kvällarna…) som hjälper oss i denna viktiga match mot Vendelsö behöver vi förmodligen en “extra spelare” i form av publiktryck. Vill gärna tippa en ogarderad etta här men lägger till ett X!

    Orminge - Bro (17:00) 6 - 6
    Seriefinal! Borde kunna sluta hur som helst, om Broiken kan mönstra sitt ordinarie lag så kommer de att vinna eller kryssa här men om de saknar nyckelspelare även denna vecka så blir det nog ett övermäktigt motstånd. En på förhand öppen match som jag singelkryssar!

    2010-01-17
    Höjden - Värmdö (17:15) 4 - 7
    Känner på mig att Värmdö och årets inför säsongen mest uppsnackade lag Hammarbyhöjden kommer att ha bytt plats i tabellen innan säsongen är över, återstår bara att se om det också innebär att Höjden tar sig samman och slutar över nedflyttningsstrecket. Värmdö har en positiv trend och när jag var dit med damlaget så träffade jag även ett par ledare som vittnade om en mycket bra stämning i såväl lag som i förening, kan vara nog så viktigt i svåra tider. Ogarderad tvåa!

    Kifen - Salem (17:45) 3 - 6
    Eftersom jag är trött på att ha fel när det gäller Salem så vänder jag på kuttingen och tippar seger för söder-om-söder-gänget som har givit tändvätskan, kanske inte ett ansikte, men definitivt en form. Skulle bra gärna vilja höra hur det låter när MN triggar igång sina mannar (och pojkar) inför match. “- Gå ut och visa att ni är bättre än vad den där tjabbiga gubben Ekman tror”. Veckans säkraste spiktvåa!

    Bele - SB (18:00) 11 - 4
    SB är på gång igen, sju mål senast och nästan ett kryss gör att jag tror att de kan pressa storfavoriten Real Bele till en stark och stekhet sjumålsförlust.
    Nä men allvarligt så tror jag knappast att SB kommer att vara i närheten av att rubba Bele denna vecka, det är väl endast underskattning från Karkes mannar som kan ställa till det. Real Bele är ju trots allt storfavoriter till den slutliga seriesegern, så överlägsna är de alla andra lag i serien.
    Veckans enklaste singeletta!

    SvaraRadera
  2. Ja just det ja, extratipset hittar ni som vanligt på "a whole lotta luuv!"

    SvaraRadera
  3. IFK Sollentuna - Jakobsberg 6-4
    Vaxholm - Vendelsö 5-8
    Orminge - Bro 6-6
    Hammarbyhöjden - Värmdö 4-4
    Kungsängen - Salem 4-7
    Bele Barkarby - SB Innebandy 7-2

    SvaraRadera
  4. 12:30 IFK Sollentuna - Jakobsberg 8-5
    Sollentuna piskade på föredetta serieledarna så det sjöng om det senast. Bra form och ett par vassa spetsspelare räcker även mot Jakan.

    13:30 Vaxholm - Vendelsö 5-5
    Omgångens mest svårtipapde match i mina ögon. Broderligt ser man till att dela på poängen och spela bort varandra från serieseger.

    17:00 Orminge - Bro 12-7
    Trodde inte att uppehållet skulle påverka oss så mycket som det gjorde men dra på trissor vad vi fick åka mot Slta. Kommer bli tufft ett par omgångar framöver men efter försäsongsträning bestående av Slta+Orminge tror jag vi åter hittar tillbaka till god form. Både på plan och utanför.
    17:15 Hammarbyhöjden - Värmdö 7-5
    HH verkar ha problem och det är nåt som förvånar mig. Tar man sig inte i kragen och vinner här kan man glömma kontrakstförslag från Bro. räcker inte att se scteekiga ut. Man måste leverera också:-)
    17:45 Kungsängen - Salem 5-9
    Dagsformen avgör här och tyvärr till Salems fördel. Sätter man Jensa på Hedstål kan man kanske lösa uppgiften.

    18:00 Bele Barkarby - SB Innebandy 6-3
    Med alla dessa namnkunniga spelare borde det vara en fröjd att se denna match. Tror dock inte att så blir fallet. SB backar hem och Bele spelar runt, runt och runt och sen hem till målvakt.

    SvaraRadera
  5. IFK Sollentuna - Jakobsberg 7-3
    Vaxholm - Vendelsö 7-6
    Orminge - Bro 10-7
    Hammarbyhöjden - Värmdö 5-8
    Kungsängen - Salem 4-0
    Bele Barkarby - SB Innebandy 4-7

    SvaraRadera
  6. Har fullt upp med diverse tidskrävande protester och annat administrativt tjafs så tiden räcker inte till för några längre utsvävningar denna vecka. Det är väl dessutom så att man är lite tilltuffsad i pälsen efter den lektion vi fick av Vendelsö senast - vi va i ärlighetens namn inte ens där!

    Tuna - Jakan 6-5
    Jag har förtvivlat svårt och ta till mig Tuna men det går snart inte och blunda längre för deras glimmrande vändning av sin mycket negativa trend.

    Vaxholm - Vendelsö 5-5
    Matchen mot oss var ett prov utan värde, vi bjöd som sagt på allt, och i Ekmanland får man nog vara nöjd med ett klyss.

    Orminge - Bro 5-7
    Så är det bara...

    Höjden - Värmdö 6-6
    Omöjligt för en okunnnig snubbe från den Nordvästra tundran att ha en aning om hur denna fight slutar.

    Kif - Salem 0-0
    Min i grunden allt annat än ödmjuka natur har fått sig ett par rejäla käftsmällar de senaste månaderna. Får vi ett klyss är jag nöjd.

    BB - SB 8-1
    Klasskillnad!

    SvaraRadera
  7. Ekman S:r
    Jag har en seriös fråga till dig och undrar om du har möjlighet att maila mig din mailadress på kenneth.milander@jetpak.se

    Tack på förhand
    Herr Ordförande alias Mr Kungsängen alias Kenneth Milander

    SvaraRadera
  8. 12:30 IFK Sollentuna - Jakobsberg 3-5
    13:30 Vaxholm - Vendelsö 4-7
    17:00 Orminge - Bro 6-9

    17:15 Hammarbyhöjden - Värmdö 3-6
    17:45 Kungsängen - Salem 4-9
    18:00 Bele Barkarby - SB Innebandy 9-4

    SvaraRadera
  9. IFK Sollentuna - Jakobsberg 6-4
    Vaxholm - Vendelsö 4-7
    Orminge - Bro 4-3
    Hammarbyhöjden - Värmdö 3-8
    Kungsängen - Salem 6-6
    Bele Barkaby - SB Innebandy 10-3

    SvaraRadera
  10. IFK Sollentuna - Jakobsberg 7-4
    Vaxholm - Vendelsö 3-5
    Orminge - Bro 4-6
    Hammarbyhöjden - Värmdö 3-9
    Kungsängen - Salem 6-4
    Bele Barkaby - SB Innebandy 10-5

    Pata

    SvaraRadera
  11. IFK Sollentuna - Jakobsberg 6-4
    Vaxholm - Vendelsö 9-6
    Orminge - Bro 6-7
    Hammarbyhöjden - Värmdö 7-3
    Kungsängen - Salem 6-6
    Bele Barkaby - SB Innebandy 6-3

    SvaraRadera
  12. 12:30 IFK Sollentuna - Jakobsberg 7-2
    13:30 Vaxholm - Vendelsö 8-8
    17:00 Orminge - Bro 7-10
    17:15 Hammarbyhöjden - Värmdö 5-5
    17:45 Kungsängen - Salem 8-7
    18:00 Bele Barkarby - SB Innebandy 10-3

    SvaraRadera
  13. IFK Sollentuna - Jakobsberg 7-5
    Vaxholm - Vendelsö 5-8
    Orminge - Bro 6-8
    Hammarbyhöjden - Värmdö 6-4
    Kungsängen - Salem 5-7
    Bele Barkarby - SB Innebandy 8-3

    SvaraRadera
  14. Tuna-Jakan 5-5
    Hur långt kan Tuna rida på framgångsvågen? Jakan har inte vunnit på 2 månader, förstärkningar dock klara. Salle tror jag är en spelare som passar i klockrent i Jakans spel. Tror man biter ihop och gnetar till sig en pinne här.

    Vaxholm-Vendelsö 6-4
    VIK slog ett för dagen uselt KIF senast. Vaxholm är det bättre laget i grunden och jag tror man lyckas fokusera tillräckligt mycket för en ganska säker trepoängare.

    Orminge-Bro 7-7
    Vad är egentligen sämst, 8-7 mot SB eller 4-13 mot Tuna? Ungefär likvärdigt om ni frågar mig. Tror inte Bro faller ihop 2 matcher i rad, definitivt kommer man kriga hårt här.

    HIBK - Värmdö 5-8
    Värmdö fick visserligen många mål till skänks av Bele, men man tar ju också till vara på chanserna. HIBK verkar inte i balans och är dessutom seriens sämsta hemmalag.

    KIF - Salem 7-6
    KIF har bra målvakter och backar men sämre forwards. Salem känns precis tvärtom. Salem är klart formstarkast av lagen, men ändå är det något som säger mig att KIF vänder trenden här.

    Bele - SB 13-4
    När lossnar målskyttet? Nu eller aldrig! Mange har helt rätt, slår vi inte SB nu har vi ändå inget i ett kval att göra. Tror Isen kan bli den injektion som får fart på Boris och Mange, och då kan det här bli riktigt kul. Forza!

    SvaraRadera
  15. jag e bättre på att tippa än att leda HIBK till ngn enstaka seger. Dags att sadla om kanske! Iaf, en hemmaseger skulle sitta fint...

    Utan alltför många tankar kring det hela så tror jag det slutar på detta sätt..

    12:30 IFK Sollentuna - Jakobsberg 7-3
    13:30 Vaxholm - Vendelsö 4-6
    17:00 Orminge - Bro 11-6

    17:15 Hammarbyhöjden - Värmdö 6-5
    17:45 Kungsängen - Salem 4-8
    18:00 Bele Barkarby - SB Innebandy 9-3

    SvaraRadera
  16. IFK Sollentuna - Jakobsberg: 4-6
    Vaxholm - Vendelsö: 7-5
    Orminge - Bro: 8-8
    Hammarbyhöjden - Värmdö: 6-6
    Kungsängen - Salem: 8-5
    Bele Barkarby - SB Innebandy: 8-3

    SvaraRadera
  17. IFK Sollentuna - Jakobsberg: 4-3
    Vaxholm - Vendelsö: 6-5
    Orminge - Bro: 9-7
    Hammarbyhöjden - Värmdö: 4-6
    Kungsängen - Salem: 4-7
    Bele Barkarby - SB Innebandy: 6-5

    SvaraRadera
  18. Orminge - Bro 5-5 efter 2 per... problem med IDA..

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...