söndag 4 oktober 2009

Omgång 4

Salems IF - Kungsängens IF 3-6
Bro IK - Orminge Wallenstam IBK 9-8
Jakobsbergs IBF - IFK Sollentuna 4-4
Vendelsö IK - Vaxholms IBF 5-5
Värmdö IF - Hammarbyhöjden IBK 6-8
SB Innebandy IF -Bele Barkarby IF IBF 6-5

Vilken rysare Supertrean blir i år. Nu skiljer det endast 3 poäng mellan ettan Orminge och åttan SB... Jämna matcher som är levande till sista sekunden. Orminge fick f ö chansen att kvittera i två powerplay lägen på slutet, men misslyckas. Men R Tarander kan bli dyrbar för Bro om han fortsätter på samma sätt, rejält ryck i utvisningsligan idag...

I tipset slutar det som vanligt - tredje raka etappsegern till Tobbe! Trollkarlen helt överlägsen i denna svårtippade omgång med 13p efter att ha satt Jakan-Sollentuna och Värmdö-HIBK klockrent. Tvåa Coach Johan med 8p. I totalen leder Tobbe nu hela 14p före the rest of the pack...



8 kommentarer:

  1. Neutral åskådare5 oktober 2009 kl. 13:26

    Ett av alla dessa snillen som spekulerar kring årets Herrtrea skrev inför helgens omgång nåt i stil med att" Salem är i grunden ett bra lag som haft mycket otur i inledningen av säsongen och att Kungsängen lär få storstryk".
    Nu var Kungsänegn visserligen fortsatt urkassa och vann bara med 6-3 men låt oss konstatera att, om detta var Salems bästa lag man ställde på benen i lördagens figh, så tar man max 5 poäng på hela säsongen. Man höll inte alls div. 3 standard varken i spel, taktik eller från ledarhåll.

    SvaraRadera
  2. Tror Salem saknade 3 av sina 4 bästa poänggörare samt att man ej fick använda sig av sina nyförvärv. Salem utan Löf och Hedstål är ett sårbart lag. Tror dom framöver kommer överaska många.

    SvaraRadera
  3. MN, Salems IF (Dampcoachen)5 oktober 2009 kl. 23:18

    Hej. Vill bara meddela att vi saknade ett antal spelare p.ga skador samt pappersstrul på förbundet, så det var verkligen inte det bästa lag vi ställde på benen.

    //MN, coach Salems IF

    SvaraRadera
  4. Ok bara hoppas att ni får ihop det bästa laget i nästa omgång då, kan ju inte vara kul med "hedersama" förluster i varje omgång. Med tanke på att ni ska ligga i toppen på trean.....

    SvaraRadera
  5. Snacka om att såga sina spelare (Det var vekligen inte vårt bästa lag) Gruppdynamiken på topp efter ett sånt utalande MN. :-)

    SvaraRadera
  6. Jag håller med "föregående talare" ...

    MN du är verkligen en riktig *-na !

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...