söndag 4 oktober 2009

SB-Bele 6-5 slut

Det här är en match Bele ska vinna 6 ggr av 7, även om vi saknar tunga namn som Emil, Osse, Linder och Sahlin idag. Men det har var veckans olycksdag, och att släppa in 4 mål efter frislag är undermåligt och orsaken till en mycket onödig förlust.

Hade alla fw haft samma form som Tobbe Trollkarl så hade det gått vägen även med detta frislags-schabbel. Tobbe Jönsson var alltså outstanding offensivt, övriga är alla en ganska bra bit från formen, tyvärr. Det går för långsamt mellan bollmottagning och leverans, och det tas alldeles för få avslut och för många felbeslut. Back-Nettan bidrar också en del framåt. På backsidan gör i övrigt unga backarna Linus och Fille det jättebra, och Woxberg bidrar med lugn.

Första perioden visar laget bra tålamod och det ser stabilt ut, 2-0 är helt rättvist.

Andra perioden är inte rolig. Efter dryga minuten blir det ett riktigt skitmål för SB, som tänder till. Tre av periodens fyra SB-mål efter frislag, katastrof. Bele är alldeles för stillastående.

I sista går Bele ner på 2 linor och 3 backar, och det blir mycket bättre fart.
Tobbe-Mange-Boris / RB-Woxberg-Walle
Fille/Linus/Nettan

SB har svårt att freda sig och vi är rättvist ikapp, 5-5, med fyra minuter kvar. Mange har här äntligen en riktigt bra period i matchen.

Sedan kan SB avgöra efter en missad markering efter frislag... Gonatt...