söndag 5 september 2010

Guld-söndag

Tyvärr fick jag förhinder från att närvara vid finalen i Duvbocupen för våra härliga P97:or, men guldfirande blev det i alla fall efter 11-5 mot Ackers. Killarna i båda Bele-lagen i cupen gjorde det riktigt bra och lag 1:s otroliga 53-6 på 5 matcher var minst sagt imponerande, för att inte tala om spelet. Nu blir det finslipning hela veckan inför steg 1 i Newbody Cup (SM) nästa söndag.

KIFen höll för favorittrycket och tog hem gruppsegern i DM-spelet, trots "bara" 3-3 mot Div 3-nykomlingen Offensiv. För Beles del blev vi (om jag räknat rätt) näst bästa grupp 2:a och ställs då mot Salem i nästa omgång. Seger där så väntar Hammarby i 8-delsfinalen, det vore kul! Spöa söderbrajjare känns ju alltid fint!

2 kommentarer:

  1. Kära Bele-Jocke, grattis till segern i Duvbocupen och skönt att du äntligen verkar vara tillbaka på allvar.
    Faktafel irriterar mig oavsett hur små dom än må vara. Kifen säkrar gruppsegern efter en ganska medioker insats mot ett i och för sig riktigt vasst OL. Slutresultatet blev 3-3 och ingenting annat. Kom även ihåg att samarbetsavtalat med Bro inte gäller för DM varför vi saknade sju av våra absoluta nyckelspelare.

    Om inte den tunna truppen ställer till det så kan jag nästan garantera avancemang upp till div. 2 till nästa sässe för OL!

    SvaraRadera
  2. Det blev visst för många cl igår, kan tydligen inte ens läsa innantill längre...

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...