söndag 19 september 2010

Tipsresultat

Om den första omgången blev jämn, så blev det en verkligt solklar vinnare i helgens omgång.

Premiärhelgens vinnare blev ingen mindre än Boris Kifen, som då kammade hem 10 poäng. Runners-up blev Stoffe VIK, Peter E och Bele-Jocke på 9.

Denna helg triumferar GurraL totalt och tar hem hela 17 poäng. Gurra är nog mest känd för att ha skrivit och skött Spiders svenskafans-sida i flera säsonger, innan han värvades till officiell skribent för Spiders herrlag. Nu har han dock sagt upp sig från det uppdraget, och koncenterar sig på Real Mallorcas svenskafans-sida och det egna innebandyspelandet i Bele P97. God tvåa blev Peter J på 12, och trea jämne Peter E på 11.

Totalställning efter 2 omgångar:
1) GurraL 23
2) Peter E 20
3) Bele-Jocke 19
4) Sportchefen Bele 18
4) Rob 18
6) Boris 17

Komplett resultat finns här!

Nu blir det valvaka!

3 kommentarer:

  1. Tur att grabbarna i Höjden tippar lika illa som de lirar...

    SvaraRadera
  2. Hahaha. ja du Karke. Jag kan bara tala för mig själv... det är liksom lite svårt för mig att riktigt hitta motivationen till matcherna iår eftersom du inte coachar ngt lag längre. Du måste förstå att det som hände förra säsongen i Viksjösporthall när vi mötte er är ngt som är få förunnat att få uppleva.. Att få täppa till truten på ngn på det där sättet som jag gjorde på dig borde ju medföra att du skrivförbud i alla innebandybloggar som finns i Sverige för en lång tid framöver :) ..Bele hade förmodligen lirat i Div 1 östra om du inte tagit den där klubbmätningen på mig... Hur känns det egentligen Karke ??
    Syns på World Class imorgon vid lunch.

    SvaraRadera
  3. Catfight......Bra boys! //MN,Salem

    SvaraRadera

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...