tisdag 28 september 2010

Nygammalt

Seger mot Nynäs, 9-7, blev tydligen onödigt spännande. 7-3 efter halva matchen, istället för som i sina tidigare matcher rasa ihop, lyckades NIBKen kämpa sig tillbaka med 3 raka. Flöjt in i kassen, och sen klev Ludde på allvar in i handlingen genom att först spela fram Ragge och sedan hänga det avgörande målet själv. Skönt, alla 3 poängare är lika mycket värda, även om vissa är hemräknade i förtid...

Igår DM mot Salem. Bele åkte utan stöttepelare som Flöjt, Linder, Ludde, Malmis, Woxberg, Nettan och Jonis. Victor in i målet. Torsk med 8-6, men ska man torska mot Salem så är det en måndagkväll i DM, för i serien får de lila fanimej inga poäng mot Bele. På pluskontot noterar vi att Fille, Emil och de nygamla (på flera sätt) nyförvärven Zorro-Chrille och Roger Eliasson är fit-for-fight igen. Blir intressant att se hur laguppställningen formeras till den tidiga seriefinalen mot Vallentuna på söndag (är Vallentuna årets Vendelsö?), för nu lär det råda viss konkurrens om platserna om man säger så.

På tipsfronten noterar vi att Mr Kungsängen är jämnheten själv. 7 pinnar för tredje omgången i rad... Omgångens segrare blev Sportchefen Bele på fina 16 poäng, närmast följd av totalledaren GurraL (12).

Resultat/Ställning S2:an-tipset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...