onsdag 8 september 2010

Jakobsberg-Högalid

Söndag kl 14.30 i Jakobsbergs sporthall.

Jakan var makalöst uddlösa framåt ifjol, men i år har man åtminstone fått tillbaka Jojo-Börje. Sen har man fyllt på med ett antal 90/91:or, det är säkert klokt, för en del av gubbarna såg verkligen ut att ha fått slut på bränslet ifjol. Gick obesegrade genom DM-gruppen men missade ändå att gå vidare efter sin gamla vana att spela för många oavgjorda matcher - positivt: oavgjort mot Ackers, negativt: oavgjort mot Skogås/T. Med nytt blod i båset genom Mr Walker så tror jag nog att man gör en bättre säsong ifjol, och kanske kan slippa den absoluta bottenstriden.

Högalid verkar satsa seriöst och ha visst drag kring laget. I DM gick det plättlätt men motståndet var å andra sidan inte av någon högre klass. I övrigt varit nära allsvenska Älvsjö (5-6), men stortorskat mot Bajen. I lördags cupade man mot ett gäng Div 1 & 2-lag från Uppland/Västmanland, och visserligen blev det bara 1 pinne mot Alunda, men det var knappa förluster mot de tre Div 1-gängen, så visst verkar det finnas en del kvalitet i det här laget. Tror nog man kan hamna på övre halvan, och spela jämnt med de flesta lag. Blir i varje fall en bra värdemätare att se hur de klarar sig mot Jakan. Kul för övrigt att gamle Bele-rightaren X-man tar för sig i sin nya omgivning och tog hem försäsongspoängligan med 8+3.

Skönt och klokt att förbundet sent omsider bestämde sig för att de två första lagen i serien tar klivet direkt upp i ettan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv vem du är. Det blir mycket roligare då...